Morningstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dip ses hala devam ediyor sanırım. Sesi bastırmak için müzik eklemişsiniz ama tepki çeker Mukbang kullanıcıları bu tarz şeyleri sevmiyor. Kullanıcı yorumlarını dikkate alın. Mikrofon ayarlarınızı herhangi bir yardımcı programla düzenleyerek daha temiz bir ses elde edebilirsiniz. Bazı videolarda ışık ayarı fazla.
Çok fazla kontrolümde değildi, kendi yapsın ben teknik konularda destek vereyim istiyorum, bugün mikrofon ayarlarını yapacağım, stoktaki videoları bitince yenileri sıkıntısız olacaktır. Fazla pozlamada ise, XT-2 de tilt ekran yok, referans monitörü kullanıyoruz, VA paneldi, onun hatasına düşmüş, fazla pozlamış, IPS monitör ile değiştirdim, artık ışık ayarını daha güzel yapabiliyor. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

bigmans1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kanalın para kazanması kapalı mı? Başvuru sürecinde mi ?
Para kazanma ile ilgili bir girişimde bulunmadı, 4000 saati doldurması yakın, bin abone için çalışacak, adsense hesabı vardı zaten geçmişten, şartları doldurunca açacaktır muhtemelen.

turklirasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kanal ismi çok güzel olumsuz yorumlara takılmayın bence.
Teşekkür ederiz. Uzun zamandır sosyal medyada monapera olarak takılıyor, devam ettirmek istedi.