Sungmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel değil ise neden çıkarıldığınızı sorabilir miyim?
Yaptığım işin teknik ve pazarlama boyutu var. Satis kısmında performans yetersizligi nedeniyle cikarildim.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hız cezası mi 1k , bu nedir Allah aşkına araç almaktan vazgeçtim
Hocam ceza da sıkıntı yok ama 88 km hızla giderken yemek gerçekten çok koydu. Hız limit 50 imiş. Garip olan şey orda 200 ile de gitsen 1002 lira yiyorsun cezayı.

CeoAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tazminat 1 yıllk kaç para alıyosunuz toplam ihbar ve kıdem dahil mi
Çıkış bildirildiği için ihbar almıyorum hocam. Sadece 1 yıllık tazminat aşağı yukarı 5000 falan yapıyor işte.

redevelop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herangi bir iş yeriyle daha düşük bütçeli olsa da full time/part time çalışmak icin anlaşma yap, + evden de yapabileceğin ek işlere vaktin olsun. Tamamen evden çalışma olayı disiplin istiyor, koşulları ve etkenleri yalnızca senin elinden ayarlanabilir birşey değil. 3yildir evden calisiyorum, mutluyum ama eksikleriyle iyileşmeye çalışıyoruz 🙏
Uzucu bir durumunuz yok, yeni fırsat kapıları için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz, başarılar dilerim😊
Hocam o disiplini sağlarım diye umuyorum kendime bir oda yapacağım zaten evden çalışırsam.

burakbeyler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal işletmeler fatura ve özellikle hizmet sözleşmesi isteyecektir. Şahıs şirketi açın home office. Açılış maliyeti de 0 lira. Matbaaya 150 falan verirsiniz bir de muhasebeci ücreti olur.
Teşekkürler hocam bilgiler için.

hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun hocam. Hangi işi seviyorsan o işi yapmanı öneririm. Hakkında hayırlısı olsun
Sanırım bu sektörde kalacagim sağol hocam.