Huawei P20 Pro kullanıyorum. 1 sene oldu. Şarj konusunda çok çok az bir performans kaybı var. Bu da gayet doğal. Performansı ilk aldığım gibi. Şarjı 1 gün çok rahat gidiyor dolu olduğunda. Normal kullanımda 2 gün gidiyor. Az kullanımda, ekran falan kapalıyken çok çok az şarjı gidiyor. Samsung halt etmiş batarya konusunda. Ama ekran dersen, Samsungu tek geçerim aga. Adam amoledin babası. Tabi huawei ekranı da baya güzel. Samsung tek geçerim derken, buna kötü demiyorum. Fiyatına ve telefona göre gayet güzel ekranı var. 4.900 Tl ye almıştım. Şu an 4.650 Tl civarında Huawei Türkiye garantili olanlar. Kamerası 10 numara 5 yıldız. Abime Mate 20 lite almıştık, o da memnun. Huawei tavsiye ederim. Güzel iş çıkartıyorlar. Samsung 2 defa kullandım, 1 sene sonra çöp olmuşlardı. Çevremdeki kullanların bazıları da Samsung kullanmıyor artık. Ah sony olsaydı var ya, direk onu alırdım da. Zalımlar bi çentiği kaybetmediler, yine de düşünüyordum, bu seferde ülkemizden çekildiler. Z3 vardı 5 yıl kullandım telefonu, taş gibiydi namussuz. Ne pili, ne yazılımı hiç bir sorun çıkartmadıydı. Pili aktif 2 gün çok rahat kullanıyordum. Ekranını ayırdıydım, o halde suya düştü, yine bir şey olmadıydı. En son ben dayanamdım artık. "Sal beni" dedim resmen telefona 😂 Tasarım takıntın yoksa Sony Z serisi şiddetle tavsiyemdir.