Sağolasın hocam, cloudflare yükledim bi hareketlenme var gibi

BalabanTURK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eve geldim Koda baktım da, bu kod siten yavaş olursa işe yarıyormuş genellikle. Öyle not almışım ama muhtemelen sende de işe yarar panele girebilmen açısından. Bu kod admin ajax'a gelen istekleri reddediyor. Wp nin en fazla kaynak tüketen yeri de burası olduğu için çok işe yarıyor hız konusunda. Vereceğim koddaki üst kısımda yazanı ana .htaccess içerisine atacaksın, alttaki yazan kısmı da wp-admin içerisindeki .htaccess içerisine atacaksın. Çok işe yarıyor. Fakat sitene içerik atarken bu kodu kaldırman lazım. Admin panelden içerik yayınlayamazsın ve yorumları onaylayamazsın bu kod varken. İşini görüp tekrar eklersin. Admin panel için bir de heartbeat eklentisini tavsiye ederim. Eğer işe yaramazsa temanın kodlamasında da sorun olabilir. Bir de php bellek limitini artır hocam. Host firmasına söyle artırıyorlar. Admin ajax dosyasına saldırı alıyor olabilirsin de. Bu durumda mecbur ip adresini değiştir ve hemen cloudflare kullanmaya başla ki ip adresini yeniden bulamasınlar. Gerçi kafayı takan adam her türlü yine buluyor da, işi uzar en azından. İp adresini cloudflare de tamamen gizleyebiliyordun fakat onu nasıl yapıyordum tam hatırlamıyorum. Hiç olmazsa bu sorununu şu an halledersen, kafan rahatlar. Bu sorun zamanında bana da çok çektirmişti

Kod Dosyası Burada