sellimenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, 2. defa tam aradığım karşılığı sizde buluyorum. Ne kadar teşekkür etsem az. Siber Güvenlik konusunda evet, daha az önce bakmıştım sizin profilinize yazsam mı yazmasam mı ne yapsam diye düşünerek. Çok iyi geldi bu mesaj bunun üstüne. Listeyi beklemedeyim.

Maalesef maddi durumlar elvermediğinden dolayı Moskova'da değil, Kazan'da ikamet etmekteyim. Ancak evet, Rusça vb. konusunda problem yaşamıyorum. Bu kadar çok düşünüp fikir alma gereği hissetmemin sebebi okuldan sonra kesin bir şekilde bu bahsedilen iş imkanlarını bulup bulamayacağım. Ancak dediğim gibi, EURO 2020'de çalışma imkanı yakaladım ve Peter'de olacağım. En kötü ihtimalle o ara bir görüşme ayarlayabilirsek çok mutlu olurum şahsen.

Sizin listenizin bende kırılma noktası olabilme gücü var, daha önce de belirttiğim gibi, beklemede olacağım. İyi tatiller ve iyi çalışmalar dilerim.
Kazan, teknolojik bir şehir, ve güzel bir teknik üniversiteye sahip. Bu nedenle, insanı biraz daha teknik kalıyor. Ancak, paranın ve işin döndüğü merkez Moskova. Kazan'da bir de müslüman nüfusu ve doğu rus nüfusu yoğun. Bunlar benim bildiklerim ve az önce hanımefendiden aldığım onaylar

İletişim bilgilerimi iletiyorum, iletişimde kalalım. Hem şu maddi kısmına bir çözüm bulalım, hem kırılma noktasını gerçekleştirelim. Daha kötüye gitmesin, Istanbul'a da para için dönmüş olma. Moskova'da da mutlaka misafirimiz ol, yerimiz var sana Teşekkür ederim nezaketin için.