Oncelikle başarılar dilerim ama şöyle bir şey olabilir bir firmanın bayisi olarak satış yapabilirsiniz veya yer sağlayıcı belgesi almanız lazım bunun içinde eskiden şahsi vergi levhası olmadan alabiliyordunuz şu an hala aynimi bilemiyorum.Oyun sunucusu satmaya gelince çoğu müşteriniz aylık olacaktır ikinci aya parayı verecek çok az bir kesim var.Diger firmalardan ayrı bir özellik sunmalisiniz mesela az bir ücrete iyi bir hizmet vermek olabilir.Cogu çocuktur ve bir hevesle sunucu alır ikinci ayı getiremez.Ayrica server satmak kolay iş değil.Optimizasyondan iyi anlayıp server güvenliği hakkında bilginiz olması lazım.Eger amatorseniz Google cloud serverlarinda ogrendiklerinzi test edebilirsiniz.Sunucu satmak zor iş kalıcı müşteri bulmak ayrı bir mesele umarım başarırsiniz hayirlisi olsun sizin için.
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Türkiye üzerinde satış yapma konusunda tam emin değilim henüz

. Vergi ve satış için gerekli yasal altyapıyı kolayca sağlayabileceğimi düşünüyorum.
vereceğim hizmeti minimum kear oranı ile başlatmayı düşünüyorum açıkcası

aç gözlü değilim işiöğrendikten sonra hizmetimin kalitesi artar ise farklı bir fiyatlandırma yapabilirim.En başından bu iş benim için bir hobi gibi olacagı kanaatindeyim eğer üstesinden gelebilirsem.Satış yapacağım kesim hakkındaki görüşlerinize katılıyorum muhtemelen bir aylık sunucu alıp ertesi ay yok olacaklar bununönüne geçmek için oyun sunucularının en büyük felaketi olan DDOS saldırılarına dayanıklı OVH nin Gaming sunucuları gibi sunuculardan kullanmayı planlıyorum.