Merhaba,
R10'a 5 yıl önce üye olmuştum ancak e mail ve şifreyi kaybettiğimden forum yönetimi yeni kullanıcı hakkı tanıdı.Yeni bir site için içerikler ayarlıyorum ve bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Mesaj olarak cevaplar atıyordum ancak bu ilk konum. Yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim şimdiden.
Sitem wordpress
Soru 1 - Şehirler ile ilgili bir çalışmam var. Başlık noktasında kararsız kaldım. Çünkü adwords kelime planlayıcısını kullanamıyorum. (daha önce reklam vermediğim için) bu projede her şehrin başlığı var.
Örnek olarak başlık : Adana | 01 | Şehir Rehberi
gibi. Konu içerisinde şehrin genel bilgileri, şehrin detaylı tarihi, yapıları vb gibi şeyler bulunuyor. Ancak başlıkta kararsız kaldım. Seo açısından ve daha fazla hit alması bakımından başlığı nasıl yapmalıyım. Anahtar kelime olarak hangisini seçmeliyim. Çünkü bu konuda şehir rehberi, şehir tanıtımı ve şehir bilgisi gibi kelimeler bulunuyor. Bu şekilde 81 il yapacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Soru 2 - Şehir tanıtımlarına map eklemek istiyorum. Google maptan kodu alıp koyuyorum, ancak ufak harita yazının altında görünüyor. Haritanın yazının yanında yani wraplanmış şekilde görünmesini istiyorum (resimlerdeki gibi. Yazının altındaki resimin üzerüne tıklanınca resmi yazının sağına al soluna al seçeneği çıkıyor) Bunu nasıl yapabilirim?
Soru 3 - Benim için site içi linkleme çok önemli. Ancak linklediğim kelimeler renkli gözükmüyor üzerine gelince altı çizgili olmuyor. Googleden bulduğum bu kod ile(özelleştirden siteye ekledim) linklediğim kelimeleri renkli göstermeyi başardım ancak üzerine gelince yine altı çizgili olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim?
Şimdiden teşekkürler