Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir sıkıntı yok ayrıca reklam izletme olayı da yanlış söylemiş arkadaş. reklam sisteminin ismi zaten "ödüllü video reklamlar" yani reklamı izlemesi karşılığında ödül verilmesi beklenen reklam birimi. Oyunda, yandığın zaman aynı yerden devam etmek için ödüllü reklam izleyebilirsin sakıncası yok, puanını 2 kat fazla arttırmak için ödüllü reklam izleyebilirsin sıkıntı yok vs.vs.

Buradaki konu çekiliş - çark çevirme olaylarının bir oyun sistemi üzerinden değil de başlı başına yapılması. yani siz gidip çekiliş yapamazsınız. Instagramda forumda her yerde yapılan çekilişler resmi dayanağı olmayan çekilişlerdir. Eğer çekilişlerin yasal olması gerekiyorsa milli piyangodan izin alınması, denetleyici kişi tarafından çekilişin denetlenmesi gerekir. aksi takdirde yasal dayanağı yoktur.
Ödüllü reklamların kullanım yöntemini okumadan sorun yok diyemezsin. Ödüllü reklamlarda uygulama yada oyun için ödül verebilirsin. Yoksa sen izledin ben 5 kuruş kazandım al 2 kuruşu senin diyemezsin.

Başından beri söylüyorum, bu çarkçevir kazan ödüllü izle kazan uygulamalarında maksimum 2-3 ay kazanırsın sonra eninde sonunda banlanacaksınız. Ya playden kaldırılır uygulamanız ya admob kapatır hesabınızı. Bounty gibi düzgün uygulama yapmadıkça bu sektörde kazanamazsın.