Cumleten Selamun Aleykum,
Youtube kanali acmayi dusunuyorum ve ilk kez bir projemi herkes ile paylasiyorum. Sizce bu proje tutar mi tutmaz mi? Degerli yorumlariniz benim icin cok onemli.
Projemden sizlere kisaca bahsetmek istiyorum. Oncelikle sunu belirtmek isterim ki bu proje kapsaminda kesinlikle hicbir sekilde ucret talep edilmeyecek olup tamamen ucretsizdir.
Kendi sahsi aracim ile durakta bekleyen insanlari (ozellikle engelli vatandaslarimizi, yaslilari, hamileleri, cocuklu aileleri ve ogrenci kardeslerimizi) bulunduklari duraktan aracim ile alip sehirici gitmek istedikleri noktaya kadar goturup birakmak. Aracimin sogutmali torpidosuna icecekler koyacagim ufak tefek atistirmaliklar (kek, sandvic) tarzi koymayi ve yolculuk esnasinda ucretsiz bir sekilde ikram etmeyi dusunuyorum. Tabii tum bunlari yaparken arac icerisinde 1 tane on yolcu tarafinda torpido uzerine aksiyon kamerasi koyacagim yolculuk esnasinda bizi cekecek, 2 tane aracimin tavani cam tavan ve sunroof seklinde vantuzla tavana aksiyon kamerasi takacagim arkadaki yolculari cekmesi ve on tarafi cekmesi adina ve son olarak 1 tanede icerden torpidoya koyacagim yolu cekecek kamera olacak yolculari alirken cekim yapsin diye. Aracin ust kismina taksilerdeki gibi isikli bir tabela yaptirma dusuncem var Ücretsiz Taksi vb. yazacak. Aracimin kaputuna ve yan taraflara ise kanalimin adinin gectigi magnetli buyuk reklam takacagim. Tum gerekli ekipmanlar hazir. Eger buyuk cogunluk olumlu cevap verirse ilk videomu bu haftasonu cekmeyi planliyorum.
* Devir kotu herkes binmek istemeyebilir.
* Taksicilerden sopa yersin.
Gibi yorumlarda bulunmanizi istemiyorum cunku her seyin farkindayim.
Sıkıntılı bir proje ama genel olarak iyi. Mazallah birini aldınız bir kaza veya her hangi bir şekilde o kişi sizin arabanız da vefat ederse başınız çok ağrıyabilir..