Avlak yerini neresi? Bir de kıyı avlarımı düşünüyorsunuz tekne avları mı?
Göl balıkçılığında her türlü destek olurum. Kurşun kalıpları alıp, atık kurşun satın alıp kendin üretebilirsin. İğne aliexpress ama bu aralar sorunlu. Misine içinde deniz için pederin kullandığı vardı powerline . cengiz balıkçılık çok satıyor bunu. Yansıma parlama vs yapmıyormuş denizde. Ve de sağlam
balikcil.net
Takip etmeni tavsiye ederim. Malzeme ve av teknikleri konusunda tavsiyeler veriyorum.
Bir şey sormak istiyorum hazır iğneli takımlar yerine kendi takımımı kendim yapmaya karar kıldım hem daha az maaliyetli olacak hem uğraş olacak fakat iğne konusunda kafam allak bullak oldu. Numaraları anladım 2/0 tercih ediyorum sebebi yemi hem daha güzel geçirmek hemde küçük balık gelmemesi için sizce de 2/0 ideal bir numaramıdır ? bunun dışında kafama takılan en büyük konu seri numaraları her iğnenin yanında seri numarası var bu numaralar neyi temsil ediyor neye göre seçim yapmak lazım anlamadım biraz araştırdım pekte bir şey anlamadım. Misal 1404 YOUVELLA 2/0 iğne ile 1402 YOUVELLA 2/0 arasında ne fark var bu 1404, 1402, 496 vs vs vs gibi her iğnede bu numaralar yer almakta bu numaralar neyi temsil ediyor kısaca bunu anlamaya çalışıyorum