Merhabalar herkese kısa bir özet geçerek hepinizden yardım fikir öneri rica ediyorum. Öncelikle taze mezun bir gazeteciyim ve işsizim yurt dışına çıkmak için para toplarken babamın arkadaşının oğlu ile tesadüfen tanıştım ve bu adam 80 ülke de 400 tane firmaya ürün satan bir adam holding sahibiymiş kardeşi oğlu vs kimsesi yok. Genç yaşta babasını kaybetmiş ve o dönem babamın baya yardımı dokunmuş şimdi gel zaman bu adam bi şekilde zengin bir iş adamı ve bana yeni açacağı fabrika da iş teklif etti. Fabrika onun yaşadığı şehir de olmadığı için işin başında ben duracam komik olan kısım ben hiç anlamam böyle şeylerden hayatımın fırsatı olduğunun farkındayım ama ne yaparım ne ederim bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım kısaca yöneticilik yapmış abilerimden kardeşlerimden tavsiyeler bekliyorum. Son olarak çok minnoş bir adamım insanlara iş yaptıramıyorum daha önce şef garsonluk yapmıştım komi ye bile şurayı temizle demek yerine kalkıp kendim yapardım insanlara emir vermek çok zorlandığım bir konu sanki onları aşağılıyor muşum gibi hissediyorum bunun içinde varsa tavsiyeniz alırım. Şimdiden teşekkürler yorumları merakla bekliyorum.
Öncelikle hayırlı olsun , umarım başarılı olursunuz. Yöneticilik ve liderlik sıfatlarının aynı şeyler olmadığını öğrenin. Ayrıca iş yapana iş veren tarafından verilen her emir işe yansır ve birçok tezde işin hızlılığı ve çabukluğu yöneticiye bağlıdır.Ağırlığınızı ve duruşunuzu yumuşak tutmayın en önemlisi bu yumuşak tuttunuğunuz an kaybedersiniz. Fakat nabza göre şerbet vermeyi de iyi bilmelisiniz. Gözlemlerle ilerlemeyin sürekli araştırın. En önemlisi özgüven ve Özgüveni KAYBETMEYİN !