Dostserver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bununla ben de karşılaştım ama daha fazlası. Günlük gelen kahvaltılık zeytin peynir recel bal vs kutusu açılmadan atılıyor kahvaltı bıttıkten sonra. Cunku gerı gıtmıyor. Ornek her çeşitten 3'er kutu geliyor ama halbuki 1'er kutu yeterli. 2'şer kutu her çeşitten direkt çöpe.

Bunları geçtim askeri personeller ciddi zarar yaratıyor. Karakolda askerliğimi yapmıştım. Karakoldaki komutanların hepsi değil ama bazıları karakol araçlarını hususi araç olarak kullanıyorlar.

Karakol devriye aracının kullanıldığı alanları size yazıyorum şimdi.

1- Köyden gübre alma
2- Kendi tavuk kümesini idame ettirebilmek için günlük rutin işler
3- Eve uğrama, evden alma, eve bırakma
4- Uğraşılan ikinci işler için malzeme taşıma + askerleri taşımada kullanma
5- Belirlemiş oldukları benzinlik veya benzer restoran, cafelerde ücretsiz faydalanma ve zaman geçirme yerlerine gidip gelme.
6- Askeri personellerin ve askerlerin faydalanması gerektiği berbere aile fertlerini getirme
7- Askerlere ve askeri personellere gelen meyveleri eve götürme ve iyilerini seçip odalarına stoklama. Bunu hepsi yapmıyordu fakat 1 tanesi mütemadiyen seçip odasında stok yapıyordu. Beni kendine hizmetçi edinmişti ilk hafta o zaman farketmiştim bunu.

Kim bilir nerede neler dönüyordur daha.
Daha da sıralanır. Araçların deli gibi gereksiz şeylere kullanıldığı her komutana ayrı ayrı kışla içinde gezmesi için araçlar vs. Yani millet bizi salak sanıyor görmüyoruz sanıyor ama herşeyi görüyoruz fakat yapabildiğim bir şey yok. Bende kendimden başladım gördükçe ışıkları söndürdüm muslukları kapattım. Devede kulak belki ama olsun hepinizin ödediği vergiyle olan şeyler ve boşa gidiyordu içim sızladı. Umarım herkes En kısa sürede bilinçlendirilir.