Hocam bu repository işitme engellilerin konşmaları altyazı şeklinde görebilmesi için yayınlanmış.Yani bu sadece bir Android uygulamasının kaynak kodları.
Aıklamada şunu yazmış:

Alıntı
(Bu resmi bir Google ürünü değil!)
Live Transcribe , işitme engelli veya işitme güçlüğü olan kişiler için gerçek zamanlı altyazı sağlayan bir Android uygulamasıdır. Bu depo, Google'ın Live Transcribe'da kullanılan Cloud Speech API'si ile iletişim kurmak için Android istemci kitaplıklarını içerir.
Android için bazı istemci kütüphanelerini içeriyormuş
Spech to text repository yayınlaması imkansız gibi bir ihtimal.
Çünkü konuşmalar yapay zeka kurulu sunucularda nöral ağlara bağlanıp orada çeviriliyor ve respond data olarak geliyor.
Api entegrasyonunu şu anda mevcut. Cüz-i bir seviyede ücretsiz kullanıp kendi uygulamanızı vs. yapabilirsiniz ama request kotasını geçerseniz ücretli kullanmanız gerekiyor.