bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yanlısınız var 25 bin içeriğin tamamının 1. sayfada olması gerekir sizin mantığınıza göre ama bunun en fazla 200 300 tanesi ilk sayfadadır sizin dediğiniz gibi olsa ben paranın içinden geçerdim kalitesizlik bi durumda yok site 4 aylık bir site fazla calısıp fazla içerik ürettik ama seo öle 4 ayda olcak bişi dil ve 4 aya göre bence gayet iyi günlük 40 lira civari para bırakıodu googlede ama suan reklamlar görünmüyor. sizin olay şöyle olmuş gemici mantığı ile titanik izlerseniz gemi batar herkez ölür film biter bu mantıkla ilerlememenizi öneririm 25 bin içerik var diye 25 bin ziyaretçi olcak diye bişi yok bu forumdada 1 milyondan fazla içerik var ama 1 milyon ziyaretçisi varmı günlük?
Söylemek istediğimi gayet net açıklamış @mtnyvz; arkadaşımız. İçerikte kalite > miktar her zaman. Sen 25.000 içerik koyarak Google'a bir o kadar trafik çekmek istiyorum mesajını verirken 10'da 1'ini sitene çekebiliyorsun. Google'da bunu site kalitesinin düşük olduğu şekilde yorumluyor. Elbette benim sitemde bile hiç ziyaretçi almayan yazılar mevcut çünkü ilk sayfada değiller. SEO için çaba gösteriyorsanız içerikleri zaten 1. sayfaya çıkartmak için uğraşmanız gerek ancak siz çok içerik olsun zamanla otursun şeklinde yaklaşırsanız her zaman beklentilerden uzak kalırsınız. Şöyle bile söyleyebilirim. Sitenizde yer alan 25.000 içeriğin sadece arama motorunda indeks alması mı daha önemli yoksa 250 içeriğin tamamının ilk 20 sonuç içerisinde yer alması mı?

Aslında sizin olay şuna benziyor. Dart atacaksınız ve hedefi 12'den vurmaya çalışacaksınız. Şansınız nasıl daha yüksek olur? Daha fazla atış hakkı kazanarak mı? Yoksa daha becerikli bir atış yaparak mı? Siz daha fazla atış hakkını seçmişsiniz. Ben de diyorum ki bu Google'ın sevmediği bir şey ve kafasına eserse sitedeki reklam görünümlerini kısıtlar. Başınıza bu gelmiş olabilir. Ama inşallah en yakın zamanda probleminizi çözer ve sağlıklı kazançlar almaya devam edersiniz. SEO çalışması yaptırmış durumdaysanız bilginiz olmalı. Düzenli olarak ziyaretçi almayan yazılar site için bir problemdir.