Şimdi x kişisi taktik satıyor ve bu x kişisi tüm herkesten parayı almış fakat taktik çöp ve forumdan ban yemiş. Konu Y kişisinin üzerine geçirilmiş. Ve burada Y kişisi diyor ki mağduriyetleri ben karşılamam. Çünkü X kişisine ödeme geçmişsiniz. Bana gelen ödeme yok.

Şimdi bu kişi banlanmamış.

Doğal olarak x şirketi düşünelim bu şirket borcu sen böyle bir şirketi satın aldın. Peki borçlar silinir mi yeni şahıs için.

Tabi ki herkes hayır diyecek.

Çünkü mantık olarak diyelim ki x şirketini borçlu satın alıyorsan demek ki ya borcunu ödeyeceksin karla alıyorsan karını alacaksın.

Diğer bir olasılık ise x şirket sahibi kendini temize çıkarmak için y şirketi adı altında devam edecektir.

Kısacası X kişisi forumdan ban yemişse Y kişiside yemeli. Çünkü eğer ki aynı taktiği biliyorsa ve kendi yapıyorsa zaten x kişisinden konuyu devir almazdı.

X kişisi Y kişisi üzerinden bu sefer mağduriyet yaratacak ve tamamen ortadan kaybolacak.

Ben böyle düşünüyorum peki sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

NOT: Bu şikayet konusu değildir genel anlamda böyle bir durum karşısında siz olsaydınız ne yapardınız?