tevfikkavil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bu hocam! Bu yüzden ciddi olmayan kişilerin işlerini kabul etmiyorum. Çünkü briefler yarım yamalak yaptıkça brief veriyorlar hayatında böyle bir şeyi tek Türkiyede görürsün. Bu arada benim mesajımı alıntılayıp duyar kasmaya çalışan bir kaç kişi olacaktır. Sektörde eskiyimdir arkadaşlar yüzlerce kişi ile çalıştım. Herkesin ortak sorunu bu “EKSİK BRIEF”. Bazı iş verenlerde şu model; uğraştırırlar uğraştırırlar en son sizin ilk yaptığınız tasarımı beğenirler onda karar kılarlar yazılacak bir ton şey varda neyse bu kadarı yeter. Biraz içimi döktüm kusura bakmayın. Ek olarak şunuda ekleyeyim 20₺ lik hizmet alan bir kişinin aldığı hizmeti 1.000₺ lik bir hizmetten sanması Türkiyede tasarıma verilen değerdir. 20₺ ye logo yapıyoruz şaka gibi ama el mahkum diyelim.
e o zaman 20 liraya iş alma. adamın kafasındaki şeyi yaratamadığında haliyle değiştirmeni ister. 1.5milyon dolar da verse 20 lirada verse bu böyledir. zaten kafasındaki şeyi yapman için hizmetini alıyor. buna da bahane bulmak saçma. sonuçta alıp facebook profil fotoğrafı yapmayacak işinde gücünde kullanacak haliyle deneme yanılma yoluyla en iyisine karar vermek hakkı