böyl bi konu niye var yani niye ban yediniz? ban yediğinizde sebebini bilmiyor musunuz? belki bir şeyleri ihlal etmişsinizdir. google ürünlerinin tos'larını kabul ederken o tos'ların istenildiği her saniye değiştirilebileceği ve bunu takip etmek zorunda olduğunuzu da kabul ediyorsnuz. bence durduk yerde ban atıldığını sanmıyorum. 500k avro kaybınız var ama neden ban yediniz onu da yazsaydınız keşke. yanlış anlamayın ama şu an görüntüde ne yaptığınızı söylemeden ban yediğinizi söylemişsiniz ben bişey anlamadım bu işten.. belki yasadışı tıklama belki illegal içerik bilemem. benim aylık 1 milyona yakın gelir alan tanıdığım var. illegal yöntem ile yapıyor ama bunu hala nasıl ban yemiyor şaşgınım galiba kimse farkedip rapor felan etmiyor. yani böyle detay vermeden bilgi yaymayalım
galiba pinterest üzerinden yapıyorsunuz olaya vakıf değilim ama herkesin bildiği bir şey olmadığına göre sanırım google'ın pek de tasvip etmediği bir yöntem. niye ban yediğiniz bu cümlede yatıyor o zaman. ben gerçek hitlerle, gerçekten siteme giren insanlarla 10 lira kazanırken siz farklı metodlarla, aracı apilerle 500 bin euro kazanma amaçlarına girip sistemin işleyişini kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız ban yersiniz. ha bunları alenen yaptınız diye söylemiyorum ama galiba bu pinterest ile adsense gelir elde etme pek de tekin bir şeye benzemiyor. naçizane görüşüm bu şekilde alınmazsınız umarım