UbocekU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynısı başıma geldi
eski plakaları sıgortacıdan öğrenebilirsin
eski kmleri muayene ıstasyonu soylemez ama ptt sıtesınden sorgulatabılırsın sahıbndende lınkı var (şasi ile sorgula km bılgısını)
sen aldıgın kısıye dava acarsın oda magdursa oncekıne
evet nıtelıklı doldırcılık sucundan acarsın davayı
sen eger 2. sahıbı ısen kolay kazanırsın
bana gelınce ben galerıcıden almıstım 10k zarar ettım Allah sorsun dedim, kmyı tekrar yukseltip satmak zorunda kaldım. Aldıgım kısı baskası tarafından dava edıldı hapıs ve para cezası aldı. Ve satmadan bır gun once yukselttıgımı kanıtlamak ıcın serviste bakıma soktum. tereddutumdoğru cıktı sattıgım adamlarda ******** cıkmıs tekrar dusurmusler gecen ılanda gordum. mıllet .... olmus Allah korkusu kalmamış
O halde satış belgesi ile hiç uğraşmadan direkt şasi numarası ile dediğiniz siteden mı sorgulayayım?

Oradan kesin doğru raporu alabilirim değil mi?

Hdokumaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben sana söyleyeyim;
1)büyük ihtimal adam ilk sahibi değil (şasi no'dan sigortacına araç geçmişine baktır anlarsın
2)km düşürme de geçen 2 yıl muayene süresinde olmuştur (eğer daha önceki bilgilerde bi tutarsızlık yoksa) adam da mahkemeye ben aldığımda bu km böyleydi der işin içinden çıkar. vs vs
km düşürmenin cezası büyük ama neredeyse ceza alabilen yok ne yazık ki...
İlk sahibi olduğundan eminim hocam. Araç zaten çok yaşlı da değil ve adam kendisi söyledi ilk sahibi olduğunu.