grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İncir Reçeli filminden bir alıntıydı, izlemediniz sanırım
İzledim fakat her filmin repliğini aklımda tutamıyorum malesef. Sorunla ilgili ve filmi izlemeyenlere yönelik bir cevap verebilirseniz daha iyi olacaktır.

gecoist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senelerdir yaşadığım en büyük sıkıntı projemi gerçekleştirmek bana da nasip olmuyor ama sıkılmaktan değil, imkansızlıktan dolayı.
Başlarsam sonuna kadar götürebilirim ama her şeyden önce çevre gelir. Bende de ne yazık ki çooookk çoookkk alakasız bir çevre var. Hayatımın kontrolünü de kendi elime geçiremedim maalesef. Bir proje yapmak için önce soyutlanabilmek gerekir. bunu da yapamıyorum maalesef.
Oturduğum kalktığım her insanın benim için yanlış insanlar olduğunun farkındayım ama elim kolum bağlı maalesef.Bu da yaşadığım, doğduğum yetiştiğim çevre vs. ile alakalı bir durum maalesef.
Tabi haliyle gerçekleştiremedikten sonra insanda sıkılma durumu da oluyor maalesef. Her şey zincirleme sizin anlayacağınız.
Belki sizin canınız da imkansızlıklardan dolayı sıkılıyor olabilir mi?
Herşeyin sizin elinizde olduğunu anladığınızda da aynı sorun ile karşı karşıya kalacağınızı tahmin ediyorum. Hani derler ya“ insan 7 sinde neyse 70 inde de o olur”. O yüzden.
Evet bir imkansızlık var fakat o benim sıkılmam. Başka bir imkansızlık bulunmuyor.