Merhaba sayın R10 üyeleri, devamlı olarak en ucuz ve fiyatına göre en kaliteli ürünleri satmaya devam ediyoruz.
Daha önce henüz ülkemizde poşet ücretli olmamışken bez poşet üretimi yapıp birçok arkadaşımıza satış konusunda yardımcı olmuştuk, tekrar bir üretim işine giriştik umarım aklına yatan arkadaşlarıma da yardımcı olacağımı düşünüyorum.
Şuana kadar internette hiç perde satışı yapılmamıştır ve yapılabilir mi net bilgim yok fakat yaklaşık 4 ilde 10 kadar pazarcı arkadaşımıza ürün gönderimi yapıyoruz ve pazar dükkan vb noktalarda satış yapamamanın ihtimal dahilinde olduğunu düşünmüyorum ki sizde ürünleri gördükten sonra fiyatına göre kafanızda "pazardan geçerken bunu bu fiyata görsem alır mıyım?" şeklinde tartabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Fazla söz kalabalığı yapmadan ürünlerin fotoğrafını koyuyorum link şeklinde fiyatlar başlıkta yazdığı gibi 5 liradan başlamaktadır metresi arttıkça fiyatı tabii ki artmaktadır fakat şunu da belirtmek isterim ki tane satışı maalesef yapmıyoruz verdiğim fiyat toptan satış fiyatıdır ve olabildiğince vermediğimiz illere ürün sağlayıp o ilde tek olmasını sağlamak istiyoruz müşterilerimizin.
Fotoğraf kısmı;
Perde 1 Perde 2 Perde 3 Perde 4 Perde 5 Perde 6
Fotoğraflar ilan açacağım için hızlıca çektim biraz acemice olmuş olabilir kusura bakmayın.
Telefon numarası ilanda paylaşmak istemedim özel mesaj atmanız halinde iletebilirim.
Fiyat ilanda yazdığı gibi 5 tl'den başlamaktadır ürün uzunluğuna göre artış gösterir.
Birçok renk ve birçok desen mevcuttur, dikilmiş vaziyette kullanıma hazırdır.
Ekstra olarak perdeler güpürlüdür, farklı bir sorunuz olması halinde özel mesaj atabilirsiniz.