Hocam bebek kısmetiyle gelir. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim. Bahsettiğiniz sıkıntılara katlanmak zor fakat umutvar olmak mücadeleye devam etmek gerekir. Tedarikçilerle online satıcılar arasında bir boşluk var bu sektörde üretici ile satıcı buluşturan bir sistem geliştirebilirsiniz. Evden bulunduğunuz her yerde yönetebileceğiniz bir sektör.
Allah razı olsun. Kısmetine inanıyorum hocam ancak babasız büyümenin etkisi ile beni biraz korku aldı açıkcası. Mücadeleye her zaman devam ediyorum sağlığım müsaade ettikçe. Bu dediğinizi düşündüm ama bu kadar çok büyük firma varken başarılı olabileceğime inanmıyorum açıkcası. Ben biraz daha butik işler yapıp kazanç sağlarım diye düşünüyorum. Ama dediğinizi yeniden düşüneceğim.
Merhaba, Allah yardımcınız olsun öncelikle; yeni doğacak çoçuğunuzu Allah Bagışlasın, analı babalı büyütsün.
Her çocuk bereketi ile gelir
Mevcut çalıştığınız işinizde ki çalışma saatlerinizi ve tatil günlerinizi belirtirseniz size destek olabilecek bir kaç iş önerebiliriz. Yaşadığınız Şehiride eklemeyi unutmayın.
Allah razı olsun. Amin inşallah. Babasız büyümenin etkisi ile beni biraz korku aldı o yüzden ne yapabilirim diye sorayım dedim forumdaki insanlara. Tecrübeler her zaman değerlidir. Hafta içi 8:30 18:00 Hafta sonu 9:00 18:00 ayın ilk 2 haftası cumartesi çalışmıyoruz. son 3 haftası veya 2 haftası çalışıyoruz. İstanbul Anadolu yakasındayım hocam.