S.a. arkadaşlar,

Kendi kodlamış olduğum manuel pin atma scripti. Fingerprint, webgl,cryptomining, ekran kartı bilgileri gibi izleme algoritmalarını firefox tarayıcısı sayesinde deaktif ediyoruz. İp ve user agentinizide ayarladığınız takdirde pinteresttin sizi tanımasının imkanı yok. Sadece proxy adresinizden sorgulama yaparsa o zaman ortaya çıkabilirsiniz Ayrıca giriş yaptığınız bir user agent varsa sürekli bu agenti kullanın. Her loginde farklı user agent olmaz malum. Hesap ingilizce ama tarayıcı TR farkında bile değil bazı arkadaşlar. Bu scripti localinizde zamanlayarak pin attırabilirsiniz. Manuel pinlerin APİ ile atılan pinlere çok fazla üstünlüğü var bence. Ayrıca Wordpress in Pinterest Pin It Button eklentisi bir title belirleyemiyor. Fakat bu scriptte title belirleyebiliyorsunuz. Bende çok daha gelişmişi var fakat ben size en ham halini sunuyorum.

Kodlarda proxy girme kısmı deaktif edilmiştir. Neyse fazla uzatmayacağım. Python bilen ve az çok ilgilenenler için paylaşıyorum. Ayrıca fingerprint v.b. tanımlama işlerinide bilmeyenlerin görmesini istedim. Çoklu şekilde pin attırmak isterseniz bir for döngüsüne sokun. Geliştirmek size kalmış. Ayrıca pinterestin fingerprint ile tanımlama yaptığına inanmıyorum artık. Fakat yinede önlem almakta fayda var.

Kodu düzelttim. Zaten burdan kopyalasamda girintiler çıkmıyor.

https://www.dosyaupload.com/jzMV

Burdan indirebilirsiniz.