kaanst adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@yusuft; Hocam AMD ya da diğer bilgisayarlara hackintosh kursanız bile o Mac deneyimini vereceğini sanmıyorum çünkü Mac zevki demek sadece macOS değil, klavyesinin kalitesi, bilgisayarın estetiği ve sessizliği, Retina ekranın berraklığı, son teknolojinin olağanüstü kolaylığı ve muhteşem efektleri bir de macOS'in pratikliği ve şıklığının birleşimidir. Apple fanı olarak değil bir müşterisi olarak yaşadığım deneyimi yazıyor ve belirtiyorum. Kesinlikle firma fanatikliği söz konusu değildir.
Elimde 2018 15 inç macbook pro var baya yüksek konfigürasyon şuan 24 bin tl falan çıkıyor fiyatı açıp bakıyorsam şerefsizim toplantıdan toplantıya : ) Özellikle desktop hackintosh'u stabil kurabildiyseniz fabrikasyon bir mac'in hız olarak yanına yaklaşma şansı dahi yok : ) R9 270 ekran kartı ile bağladım 4 monitörü keyfime bakıyorum kesinlikle öneririm. Ayrıca artık ryzen 3x serisi ile birlikte kernel patch kullanarak hackintosh kurulabiliyor. Hee tabiki şunu atlayamayacağım trackpad kullanıyorum desktopta : ) Bilgisayar özelliklerimde çok ahım şahım değil ama windowsta ne performans alıyorsam temiz 3 katı performansı var mac'te.

6. nesil i7
24 gb ddr3 ram
250 gb ssd.