Scorpion version 3.0
[ÜCRETSİZ]
*Merhaba arkadaşlar binance ta yaptığım sadece btc ile usdt arasında al sat yapan botu ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
*Bot kar sağlıyor altta bazı kullanıcılarımızın işlemlerini görebilirsiniz.
*Kullanım şartı binance ta bana ref üye olucaksınız. Ben fee lerinizden kar sağlıyorum.Bot kendi sunucumda hesabınızın apisi ile çalışır. Kendi hesabınızdan al satları görebilirsiniz. 7/24 çalışır.
*Minimum hesapta
300 dolar olması yeterlidir. Hesabta bot işlem yapıyorken lütfen hesabın işlemlerine müdehale etmeyiniz(elle açık emiri iptal etmek yada kafanıza göre btc alıp satmak).
*Ayrıca hesapta botu başlatmadan önce tüm nakitinizi usdt olarak tutun ordan al sat yapacak çünkü sistem.
*İletişim için skype : byjameson
*Günlük kar hedefi %1-%4 tür.
*Eğer botu başlatmadan önce hesabınızı bakiyenizi usdt yapmadıysanız elinizdeki tüm bitcoini o anki kurdan bozup usdt ye çevirir bilginiz olsun.
Botun çalışma sistemi: Bot
BTC/USDT de işlem yapar. Usdt yani dolar bazlı işlem yapar. Amaç eldeki doları arttırmaktır btc miktarını değil. Btc yükseldiğinde elinizdeki btc miktarı dolarda olduğunuz için düşer. Btc düştüğündede btc miktarınız yükselir. Burada dikkat etmeniz gereken kısım elinizdeki dolar miktarıdır. Amaç usdt yi arttırmaktır. Btc yi baz almayınız. Feeleri bnb ile öder. Bot elinizde 1 bnb alır. eğer 0.5 bnb nin altına düşerse bnb onu 1 e tamamlar sürekli
. İyi kazançlar dilerim.
Bir saat içindeki durum budur
Son 24 saat işlemlerim aşağıda yer almaktadır...
denemeye başladık bakalım.
bot kullanımına bugün itibariyle başlandı. Detayları yazacağım.
Edit :