Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Qnbfinansbank mesala normal hesapta alıyor.Bunlar bankaların kendi bileceği birşey devlet bankaları bunu yapabilir diye düşünüyorum ama çoğu banka yapmıyor.
Vakıfbank ve ziraatbank hesabım var ikisindede havaledede eftdede işlem ücreti kesiyor. Ziraat devlet bankası diye biliyorum o da ücret kesintisi yapıyor.

zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enpara gözümün nuru onun dışında kuveyttürk te aynı şekilde iyidir.. sadece 1 tl lik komisyon oranı ile papara da güzel bir alternatif..
diğer hepsi benden uzak olsun ama hala sık sık sadece garantisi yada sadece ziraati olan müşteriler de denk gelmiyor değil
Evet paparayıda kullandım ₺1 komisyonda güzel. Enpara konusunda r10da konu açanlar açıkçası korkuttu beni

UMSGBTM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç inandırıcı gelmedi bana. ATM'den çekilen parayı kimin çektiğini anında bulabilirler. Ayrıca böyle bir güvenlik açığı bulan birileri 500-1000 TL gibi küçük tutarlar ile ilgilenmez. Bu şikayetten başka bir şikayette göremedim internette.

Ki bu konuyu açan arkadaşın iddası "benim hiçbir bilgimi benden başaka kimse bilmiyor ve hiçbir yerde paylaşmadım kesi net" olmuş.(Aynen bu şekilde yazılmış). Kendince böyle bir şey demiş her hangi bir rapor yada başka bir şey yok
Hocam valla açılan konular korkuttu beni.