Merhaba arkadaşlar youtube kanalı açmak istiyorum aslında başında eğlencesine olacak ama para kazanırsa da kim paraya hayır diyebilir ki .

işim nedeni ile çok fazla boş zamanım oluyor ayda 3 gün çalışıyorum yılda bir kaç defa yurt dışına çıkıyorum kendi mesleğimin yanında bir çok ilginç hobiye de sahibim aşağıdaki konuları içerik alacak kaliteli çekim ve özgün videolar çeksem tutulurmu.

Elektronik otomasyon gömülü sistemlerde uzmanım.
Otomasyon proje çizimlerinde profesyonel solidworks çizimlerinde idare ederim

Her han gibi bir aracın modelini metal fiber yada plastikten ima edip onu çalışır hale getirebiliyorum örnek olarak M1A1 Abram 1/6 ölçek , Yamato 1/100 ölçek, Bismarck 1/100 ölçek gibi bir çok modelin çizimlerini bitirdim sadece metalden gövdeleri kesip kaynak yapılacak bu arada kaynakda yapabiliyorum

Amatör model roket imal ediyorum, uçuş bilgisayarından paraşüt ile inmesine kadar kendi imalatım olacak bitince.

bunun gibi bir çok hobim mevcut bunları videoya çekip youtube yüklemek istiyorum bu arada tüm programlar çizimler ve yazılımları da vido altında ücretsiz olarak vermeyi düşünüyorum.

son olarak videolara alt yazı ekleyeceğim ingilizce rusça olarak düşündüm böyle bir kanalın hafta 2 veya 3 video ile büyümesi mümkün mü? malum kaliteli kanallar pek tutulmuyor böyle bir ortamda benim tutunabilme ihtimalim nedir.

yorumlarınız benim için önemli