2 ay önce kurduğum özgün makaleler paylaştığım siteme açtıktan 1 qy sonra zar zor adsense alabilmiştim bu sabah bir mail geldi ve hesabın kapandığını geçersiz etkinlik saptadıklarını söylüyor bunun dışında neden kapatıldığına dair bişey dememişler.
Site yeni olduğu için yeni hitleniyordu ve hiç tık yoktu ayrıca kesinlikle ben kendim de tıklamadım kendi hesabım yada başka bir hesaptan. Sitemde ki makaleler adsense için olumsuz içerikler de değil di. Sizce nedem kapandı bilgili arkadaşlar bir yorum da bulanabilir mi?
Ben kullandığım wordpress adsense eklentisinden kaynaklandığı düşünüyorum.
Bana itiraz hakkı vermişler itiraz etmeyi düşünüyorum. Nasıl bir üslüpla nasıl anlatmalıyım ya da örnek itiras metni varmı yardımcı olur musunuz?
Selamlar,
Aslında sorunuzun cevabı çok açık ; "yayıncıların, kullanıcıların yarar sağladığı çevrimiçi bir ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz" yani sitenizde ki içerikler veya içerik sayılabilecek şeyler bu kalitede değil. Düzeltin ondan sonra başvurun ve mesajın sonunda yazıldığı gibi kapsamlı analiz ettiğinizi belli edip ikna edin. Bunları yaptığınızda hesabınız tekrar açılacaktır.