teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kişiye değil bir amaca tutunun. Tutunun ki başarın. Kişiler gider. Amaç kalıcıdır. Bu öğüdümü şimdi değil 20 sene sonra anlayacaksınız. Ama ne demişler... bir müsibet bin nasihatten iyidir.

Hayata bir kişiye tutunarak tutunamazsınız. Bunu asla unutmayın. İnsanlar gözünüzün yaşına bakmadan gider. Her gidenin peşinden hayattan kopacak mısınız? Zayıflığın lüzumu yok. Acı çekseniz de çok da zor olsa önce kendinizi düşünün. Aşkla meşkle vakit kaybedecek lüksünüz yok. Sizin güçlü olup meslek sahibi olmanız lazım. Bu motive etmeli. Kıza çok güvenmeyin. O benim her şeyim dersiniz bi gider bu sefer tam düşersiniz. He felaket tellalı kötü sözlü biri olabilirim. Doğru. Ama dediklerim bir bir olacak ve ne yazık ki ben demiştim diyeceğim. Falcı değilim. Sadece yaşlıyım 😔 insana değil, amaca tutunun...
İlk olarak bu abimizin yazdıklarını defalarca okuyup hayat felsefesi haline getirmelisin, sen de ben de getirmeliyiz !
Neden mi ben ? Bende seninle aynı durumdayım, hangi dala elini atsam kurur hesabı, ama artık çaresizliğe düştüğüm zaman bir köşesinden tekrardan kalkmak için çabalıyorum! Böyle yaparak ancak karanlıklar aydınlığa çıkacaktır.