oguzgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende siz gibi aynı durumdayım hatta borcunuzun 2 katına sahibim. 3 çocuk babasıyım. Yaklasık 1 yıldır gece gündüz internet işlerine verdim kendimi. Borcun artmasını durdurabildim bir sekilde ama maalesef azlmıyorda. Fakat çözümü gene internet adsense web sitelerinde aramaya devam ediyorum. Forumda kazancları okudukca daha bir umut ve enerji ile doluyorum. Ancak bazende boşa zaman mı kaybediyorum diye düşünüyorum. Ama her ne kadar internetten henüz kazanç yöntemi bulamamış olsamda sürekli kendimi bulacağıma odaklayaraktan mevcut borçlarıma ay ve ay erteleyip geçici çözümler üreterek zaman kazanıyorum. Ama pes etmedim bir gün bende kazananlar gibi olacağım o yolu bulacagım ve şu hallerime geriye baktıgımda vay be ne haldeymişim ne hale geldim diyecegim. Psikolojik olarak mutlaka ayakta durabilmek için en azından benim gibi bir umut olduguna bir yol olduguna kendinizi inandırın. Ayrıca şunuda çok iyi biliyorumki ne kadar borç olursa olsunbir şekilde mutlaka ödeniyor. Derdi veren Allah dermanıda veriyor ama bu süreçte sağlığınızı kaybederseniz trilyonlarınız olsa onu yerine geri getiremezsiniz.
Hocam şuanda sizin gibiyim o kadar para yatırdığım sitenin analytice girdiğimde aktif Ziyaretçi yi 0 görünce çökuyorum umudumda kalmadı artık