Merhaba arkadaşlar bu aralar araç almayı düşünüyorum, malum çocukta yolda gelecek hastalıktır derken ayak işlerimizi hızlandırmak adına 20.000 tlye kadar araç bakıyorum.
Aklımda
Rover 416 si Sedan 1999 model var ama yine de sizlerden de görüşlerinizi almak istedim.
Bu araç klimalı 16 dan 25 e kadar da var.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler
Hocam öncelikle kısa zaman içinde yaklaşık 2 ay öncesi aynı durum bende de vardı.Maximum 20 bine kadar bakıyordum herkes o fiyata o istediğin özellikte araç bulamazsın vs demişti bebek olduğu için (klima) takıntım olduğu için 220.000 üstü olmamalı tavan kaput bagaj değişmiş istemiyordum.Birde tabikide gazlı olacaktı.Çok aradım hatta kafayı yiyecektim aramaktan ama bu işler nasip kısmetti sonunda buldum dedim 22.000 de idi favori aldım 20.000 e kadar düştü bakmaya gittik motorcu arkadaş ile daha önce baktıklarım gibi değildi arabanın bakımları eksiksiz yapılmış ağır bakımları üstünde 0 4 yazlık lastik yanında daha sıfır lastikçi de olan 0 isimli yeri olmadığı için 4 adet kışlık lastikte vardı.2000 model Hyundai Accent makyajlı yumurta kasa 162.000 de klimalı aktif bakımlı 4 lastik 0 yazlık 4 lastik 0 kışlık hasar kaydı yok değişen 1 kısım boya işlemli istediğim yerleri orjinal ekspere sokup pazarlık yapıp 19 a aldık. O yüzden bu işler nasip şuan 2 aya yakın oldu 1500 km yapmışım aldığımdan beri 1 lira para vermedim arıza bakım vs kısacası o fiyata 99-2001 Hyundai accent öneririm kesinlikle.