Murat_Sencan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücreti peşin 1 yıllık ödenmiş sınırları-sınırsızı ve fiyatı alındığı tarihte belli olan bir hizmet için böyle bir mail atmanız beni derinden üzdü. Kabul ettiğim Hizmet Sözleşmesinde bu var olabilir. Haklı olabilirsiniz. Okumaya bile tenezzül etmeyip tekliflerinizden birini kabul edeceğim. Fakat sizlerin firmanızın Güzel Hosting'in sonuçta yarını hesap ederek kampanya düzenlemeniz veya fiyat politikası izlemeniz gerekirdi. Bunun da Güzel Hosting gibi bir firma olarak bilmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bu maili bana piyasadaki firmacıklar atsa hadi firmacıkları geçeyim sizin dışınızdaki bir firma bunlara turhost natro markum vs dahil atsa parmağıma bile takmazdım bunlar bu işi kıvıramıyor der geçerdim. Ama inanın size yakıştıramadım. Güzel Hosting'e yakıştıramadım. Umarım posttaki ince mesaj alınmıştır. Kalbimdesiniz daima. Bilgilerinize.

Ortada bir zam bulunmamaktadır. Bu güne kadar hiçbir zaman artan maliyetler karşısında süresi devam eden hizmetler için bir işlem uygulanmamıştır. Ancak bu bir zam değil, hesap başına para alma konusudur, cPanel'in böyle birşey yapacağını kimsenin tahmin etmesi mümkün olmamaktadır. Ver @Kerem Bey'in de dediği gibi hizmet zaten farklı panelle devam edecek, taşımasını bile üstleniyoruz. Bunun yanında birçok seçenek de sunmaktayız, tamamen müşteri talebine göre işlem uyguluyoruz.

agg1401 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bir sorum olacak, gelecek sene Şubat'ta paketim bitiyor, yenilediğimde bana ne kadare yansayacak?

Bu konuda bir destek bildirimi oluşturmanız faydalı olacaktır.