***** SONUÇLAR ****** Avelox, EmreKafadar, Emre, tevfikkavil, YusufGokduman, Demersum, webtrorg, onursultansu, Uyumsuz, hdizle, ihtiy4r, KadincaModa, cadaveria, LordHaseky, begreen, ovkdigital, GencoHD, emrekaranfil94, Aytechx, enderun69, UKHosting, baymobile, onurbesen, PPuNisHeRR, esadbozkaya, BadTrips, SpeedTroller, ozermurat, kipri, pisipisi
Kazanan arkadaşlar ders sitemize kayıt olsunlar. Tüm kayıtları ve soru görüşleri yapabilmek için canlı yayınlarımız site üzerinden sağlanacaktır her türlü bilgi aktarımı ve dökümanlar siteden verilecektir.
Önemli Duyuru : Ders günü değişmiştir, sağlık problemlerinden dolayı. 27.08.2019 tarihine alınmıştır. 48 saat içinde sitemize üye olup gerekenler yapılmadığı sürece yedek talihliler' e hak verilecektir.
Dersin verileceği sitemiz ;
Ders Sitemize Gir Buradan kayıt olduktan sonra adminler tarafından size öğrenci statüsü verilecektir. Statü verildikten sonra ders kategorimizi görebiliyor olacaksınız.
Merhabalar,
Dün gece adsense onaylayacağıma dair çekiliş yaparak 3 kişi ile sonuçlandırdık.
Seo hizmeti almak için para ödemeye bıkmadınız mı ? Özelliklede aslında işin aslı sadece deneme yanılma yöntemi ve sadece bir kaç okur yazarlıkla öğrenilebiliyor iken,
İçerik ;
Seo nedir ,
Backlink Nedir
Nitelikli seo nedir
Doğru title kullanımı
Doğru meta - etiket kullanımı
Vb bir çok konuyu ele alıyor.
1 makale ile bile adsenseden onay alabileceksiniz. Bunun iddaasını sunuyorum.
Çekilişe katılım hakkı kazananlara nasıl bir yol sunulacak ;
Sitemizden Öğrenci üyeliği verilecek,
Canlı yayın ( ya da videoları sunacağız )
Bunun yanında forum adresimizden destek alabileceksiniz işin en güzel kısmı da tam olarak bu çekiliş hakkı kazandın dersi öğrendin bitti etti değil ebedi sürmesi önemli olan. Her başınız sıkıştığınızda yardım istediğinizde hep yanınızda olabileceğimiz ekip ile destek sağlayacağız.
Neden ücretsiz yapıyorum neden çekiliş ile ;
Şöyle ki googlede araştırın en popüler ayhan hoca 3400 tl teklif veriyor seo ders eğitimleri için aslında yol aynı sadece bunun sunuşu farklı bilgilerde aynı ben bunun parayla değilde hakla değer ile ve bir çaba görerek bilgi paylaşımında bulunucam.
Bir önce ki çekiliş konumu paylaşmıyorum forumda bulup orda yazanlardanda bilgi edinebilirsiniz bu çekilişte ki 2. Günüm daha bir sürü konular ve dersler ile çekilişlerle karşınıza geleceğim.
Katılmak için yoruma #Katılıyorum yazmanız yeterlidir.
Önemli Not ; Lütfen websitesi bulunmayan arkadaşlar ya da ne bileyim website kurmayı dahi bilmeyen vs durumda olanlar lütfen çekilişte bulunmasınlar bu bir web tasarım ya da web nasıl kurulur dersi değildir. Konuya vakıf kişileri bekliyorum bunu belirtmemin nedeni ise bir önce ki yaptığım çekilişte abuk subuk ns adresinizi verin ayarlayayım diyenler oldu artık ne anladılarsa lütfen bunlara dikkat edelim boşuna zaman kaybetmek istemiyorum.
30 kişi seçilecek olup
Minimum başvuru 32
Maximum başvuru 150 dir
Eğer ki min değer geçilmez katılım yeterli sağlanılmaz ise çekiliş iptal edilecektir.
Sonuçlar 17.08.2019 tarihinde açıklanacak olup ilk işlemler aynı gün içerisinde başlanacaktır ( öğrenci kayıt vs ) 18.08.2019 da ilk ders girişi yapılacaktır.
Herkese başarılar...