Affettim. Sıkıntı yok, önüne bak karşına kim bilir kimler çıkacak biraz gamsız ol.
Geçmiş olsun, buda geçer. Samimi söylüyorum
daha neler neler yaşarsın bunlar boş şeyler emin ol
Geçerde unutulmaz hocam, sana şu kadarını söyleyim seviyorsan vazgeçme düzelmeyecek şey yoktur
Boşver kardeşim biz de o yollardan geçtik hep ayni terane. Bir zaman sonra pişman olur. Ama sorun senin o zaman affedip affetmemen.
hocam benim 1.5 ay kadar önce 4.5 yıllık ilişkim bitti. sebep olarak başkasına aşık oldum dedi. hani değmez ağlamaya ben ağlamadım hiç bikaç gün kafayı kıracak kadar oldum hastaneye gitmek(staj için) istemedim ama şimdi başkasıyla konuşuyorum salla gitsin kısaca hayat güzel
Çook ayrılgığım çooook ne yapacağım nasıl unutacağım dediğim oldu hepsi geçti şu anda 3 yaşında oğlum var.
Merak etme geçer hepsiii.
Boşveerrr

Fazla ilgi gösterince, sevgini gösterince, üstüne titrediğin de cıvıtıyorlar.
Hiçbir şey için kendini üzmeye değmiyor bu dünya, çok farklı acılar var bu dünya da.
Kardeşim üzülme giden kaybeder sana tavsiyem bir daha onu ne ara ne sor sanki sende ayrılmayı düşünüyormuşsun gibi bir psikolojiye bürün. Zaten senden heran bir hareket bekleyecek ama attığın her adımda o senden uzaklaşacak. Geri dönüşü olmayan bir yola girdiniz artık bundan sonra önüne bak. Yeni birini tanıyıp alışması eski alışkanlıklarını yeni birinde bulamaman biraz burukluk verecek olsa da kızın seni bıraktığı yerde kalma sende ilerle yol al daha iyilerine layıksın.
Kendine iyi bak
giden gider peşinden koşacak değilsin ,zavallı olma.
şu dünyada anan baban kardeşin hariç kimsenin peşinden koşma.
geri dönmek isterse kabul etme ileride üzülen sen olursun.
Bu kaçıncı leveldir abi başkasına aşık oldum 😡
Hayırlısı herşeyin çok takılmamak da lazım.
Ders çıkaracağın bir şeyler vardır. İyi yada kötü. Dersini bitirdikten sonra önüne bak dostum.
15 yillik evliliği bitmiş birisi yaziyor :Zaman her derde deva ...
Uzun ilişkilere karşıyım. Biriyle tanıştığında onu ve ailesini araştır, eğer kötü şeyler duymazsan ve ailenle uyumu konusunda sorun yoksa aileleri tanıştır. İşi ciddiye taşı. Böylelikle aranızdaki sorun olsa bile aileler sizi barıştırır. Ne sen kolay bitirebilirsin artık ne de o

tabi yaşın en az 25 olmalı.
kripto paralardan uzak durman yeterli.
kız milleti anlamaz öyle şeylerden önünü görmek ister gelecek görmezse tartışma ve kavga ile ilişkiler biter.
sabit iş güzel bir sosyal ortam iyi bir aile ile en güzel hayatı yaşarsın belki de tekrar barışırsın ve eski hatalarını tekrarlamazsın tekrarlatmazsın
daha iyilerine layıksın dostum emin ol
Bende senle aynı durumdayım 1 aydır ciddi olarak konuştuğumuz kişi bugün başka şeyler söylüyor çok insanları kalp kiriyorlar çok dayanamıyorum artık bu belki 5-6 oldu
Mutluluğunuzu kişiler üzerine değil olgular üzerine kurun.
Çünkü kişiler gelir gider.
Uzun süreli ilişkiler cidden başa bela. Sevdin ve anlaştın mı basacan nikahı. Ben öyle mi yaptım. Yooo. Ama mantıklı olan o. Bi kişiye 2 seneni 3 seneni verme. Neyse sen 11 ayla yırtmışsın. Bence ölü taklidi yap. Pişman olur döner belki. Kızlar zırt pırt ayrılmayı sever.
takılmadım zaten
Hocam bunlar bahane.kesin baska cocuk var. Cok seviyosan mucadele etmeni oneririm
Hepinize çok teşekkürlerimi sunuyorum. Verdiğiniz tavsiyeler cidden moralimi çok yükseltti. Üzülmeye değmeyeceğini anladım. Daha çok gencim. Eğer ölmezsem önümde yaşayacağım güzel seneler ve bir üniversite dönemi var. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum ve sizi seviyorum.