SANAL SUNUCU PAKETLERİMİZ:

SANAL SUNUCU KONTROL VE YÖNETİM PANELİMİZ:

SANAL SUNUCU HİZMETİ ALT YAPIMIZ:
  • SSD Disk Altyapısı ile Hardware Raid 50 ile birleştirilmiş veri depolama alt yapısı.
  • Stack (eş değer yedekli sunucu) olarak yedekli sunucu alt yapısı.
  • E5 2680 v2 işlemci yüksek hızda performans imkanı.
  • Fortigate Alt yapısı ile süzdürülen network'ümüz ,sayesinde temiz alt yapı ağımız.
  • Sanal sunucu hizmetimizde barındırdığınız dosyalarınızın güvenlik tehdidi (Bruteforce,ıcmp,vb) bloklanması.
  • Sunucularımıza bağlanan 10gbps network modülü sayesinde fiber ağa doğrudan erişim imkanı.
  • Siparişinizi 5 dakika içerisinde (Yoğunluk durumuna göre maximum 15 Dakika) içerisinde teslimat süresi.
  • Re-install seçeneği.Dilediğiniz işletim sistemini panelimiz üzerinden seçip kurdurabilir ve ya kullanmakta olduğunuz işletim sistemini yeniden kurulumunu panel üzerinden yaptırabilirsiniz.
  • Wmware tools eklentisi ile sunucunuzun kullanım istatisliklerini panelimiz üzerinden görüntüleyebilirsiniz.
  • Kredi kartı ve ya banka kartı ile ödemelerinizde anında aktif olan sanal sunucu hizmeti.
  • Web server olarak kullanıcak müşterilerimiz için, dilediği web servis yazılımını sipariş esnasında tercih olarak belirtmesi durumunda, web yazılımının kurulumu ve optimizasyonu yapılarak teslimat imkanı.

KURUMSAL BİLGİLERİMİZ:

WEB SAYFAMIZ : onlinehosting.com.tr
ŞİRKET ÜNVANIMIZ :MRS BILISIM VE TELEKOMÜNIKASYON HIZMETLERI LTD.STI.
VERGİ DAİRESİ :MASLAK V.D
VERGİ NUMARASI :6231257036
TİCARİ SİCİL NO :191906-5
MERKEZ OFİS :Büyükdere Caddesi No:183 OnlineHosting İstanbul / Levent
OP. MERK. İLETİŞİM :0212 909 99 59
MAİL ADRESİMİZ :info@onlinehosting.com.tr
SKYPE ADRESİMİZ :OnlineHosting
HİZMET SÖZLEŞMELERİMİZ: TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şirketimiz Eylül ayı itibari ile tamamen denetlemeleri artacak olan, 5651 loglama, K.V.K.K. kanununa uygun (SIEM) ISP sağlayıcı alt yapısına sahiptir.