Breakupsong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşı tarafın bilgilerde birhaneyi yanlış söylemesi dolyayısıyla,bankanın aynı şubesinde başka bir alıcıya yanlış havale yaptım.Bankaya gittim itiraz ettim.2 gün süresi var.Yani bugün bir yarın iki.Karşı tarafa ulaşılamaz ise savcılığa suç duyurusunda bulunun dediler.Soru şu;

Kimden şikayetçi olacağım ? Alıcının yalnızca ismi ve hesap nosu var elimde.Savcılık itirazı için yeterli bir bilgi mi ? Ben savcılığa itiraz ettiğimde onlar bankadan kşinin bilgilerini talep edip mi işlem başlatacak ? Süreç nasıl olacak ?
Geçmiş olsun,
1- bankanın sorunu! isim tutmazsa nasıl havale gidiyor?
2- başıma geldi, isim ve iban uyuşmadığı halde eft gitti. Allahtan iban sahibi tanıdıktı parayı çekti bana verdi.
3- sözde askıya kalıyormuş merkez bankası inceleyip işlemi iptal edebiliyomuş (öğrenmeniz gereken para karşı hesaba gittimi, beklemede mi)

karşı hesaba gittiyse sıkıntı değilse ihtimal var,

bankanızı arayın cimer e şikayetçi olacağınızı belirtin ve hemen yapmalarını isteyin. hesabınızı kapatacağınızı da ifade edin... süreç derlerse banane süreçten isim iban uyuşmuyor neye göre işlem yapıyosunuz gönderende alan banka da sizin bankanız maduriyetimi giderin felan diyin. genel merkezi de arayın...