web site tasarım , yada herangi bir konusunda sizin bilginize aslabirşey diyemem yanından da geçemem dediğim gibi ilk sitem ayrıca 2 ay öncesine kadar sıfır bilgim vardı. Fakat demek istediğim kullanıcı deneyimi isebende bir kullanıcıyım ve verdiğiniz örnekten ilerliyorum
ÖĞRENEBİLMEN açısından;
site1 (bu siteye girdiğim an çıkarım ben kullanıcı olarak. site 2 bu sitede belki biraz daha fazla kalabilirim ama yine beni yorar kullanıcı olarak.
ama
bu ve
bu siteleri keyifle okurum yorulmadan kullanıcı olarak. Belki kullanıcı olarak tasarımsal zevklerimiz uyuşmuyor olabilir. Kimisi daha canlı yoğun şey ararken kimisi daha sade klasik şeyleri tercih edebilir. Aynı şey kıyafet veya ayakkabı alışverişlerinde , hatta ev alışverişlerinde de geçerli olabilir.
Hocam kendinize göre fikirleriniz olabilir ki zaten de olmali

fakat belli başli yapi taşlari var , kurunun yaninda yaşta yanar gibi , 40 kişilik bir grupta 10 kişi başka bir şey istiyor diye o 10 kişinin istediği şey yapilmaz , çoğunluk ne isterse ki demokrasi de budur , neyse konu dişina çikmadan umarim kendinizi daha fazla geliştirir ve daha fazla öğrenirsiniz , bilgiyi öğrenmek bir tercih olsa da öğretmek yarar sağlamaktir .