Dostum sence önümüzdeko dünya kupasi neden Qatar'da düzenleniyor ? Hemde kış aylarinda ? Saçma değil mi ? Bence çok saçma ama durum şu ki parayi veren alir organizasyonu, bu sadece bir örnek hepsi böyle olacak diye bir şey yok, ayrica türk ,yunan veya başka bir irktan biri atlamiş , sonuçta turnuvanin değerini düşürüyor, adamlarin yaptiğini hoş görmüyorum ben , görememde , sadece çok çok aşırı abartiliyor , bu adam zaten fenomen , asıl abartilma nedeni de bu zaten , bilmem Muş'un bir köyünden bir adam gelip maç'a sahaya atlamiş kimin umrunda , neyse konu uzadikça uzayacak .
Katar'da yazın sıcaklığın 45 dereceye ulaşmasından olmasın o sakın ? Sırf bu hareketlerde ötürü bile adamlar Türkiye'ye bir organizasyon vermiyoruz dese sesini çıkartmassın. Muş'un bir köyünden gelip bir adam atlamaz çünkü köy'de yetişen birisi bile doğru ile yanlışı ayırabilecek kapasitededir. Fenomen olması istediği yere canı isteyince dalabileceği anlamınada gelmez. Cezalar caydırıcı olmazsa daha sonra Ahmet'te girer Mehmet'te.