İkisi farklı olaylar bu bir uluslararası futbol karşılaşması 120 küsür ülkede canlı yayınlanıyor diğeri lokal lig. Şampiyonlar ligi finali İspanya'da yapıldı sahaya giren bir İspanyol değildi ama Türkiye'de yapılan bir organizasyon da sahaya bir Türk'ün girmesi hakikaten aptallıktan başka birşey değil. İspanya'da ki karşılaşmada sahaya giren kadın tişörtüyle sevgilisinin reklamını yaptı bizim andaval bir de küfürlü tişört giymiş.
Bir diğer yanı Fifa bu ülkeye bir daha böyle bir organizasyon vermeye bilir. Bunun cezasını ülke çeker. Bana sorarsan yaptıkları az bile.
Dostum sence önümüzdeko dünya kupasi neden Qatar'da düzenleniyor ? Hemde kış aylarinda ? Saçma değil mi ? Bence çok saçma ama durum şu ki parayi veren alir organizasyonu, bu sadece bir örnek hepsi böyle olacak diye bir şey yok, ayrica türk ,yunan veya başka bir irktan biri atlamiş , sonuçta turnuvanin değerini düşürüyor, adamlarin yaptiğini hoş görmüyorum ben , görememde , sadece çok çok aşırı abartiliyor , bu adam zaten fenomen , asıl abartilma nedeni de bu zaten , bilmem Muş'un bir köyünden bir adam gelip maç'a sahaya atlamiş kimin umrunda , neyse konu uzadikça uzayacak .