Her sene 2 veya 3 Turnuva düzenleyerek hem CS:GO oyuncularını bir araya getiren hem de Pick'Em Challenge adı altında turnuvada desteklenen takımlar adına Rozet veren Valve bu sene 2.sini düzenlediği Berlin Starladder Turnuvası için Erişim Biletleri'ni satışa çıkardı. Bugün sabah saatlerinde oyuna gelen güncelleme ile birlikte Berlin'de düzenlenecek olan bu turnuvanın erişim biletini alabilir, turnuvada yarışacak/yarışması öngrülen takımların sticker(çıkartmalarını) alarak destekleyebilir, Berlin 2019 Starladder Turnuvası Jetonu'nu CS:GO profilinizde sergileyebilirsiniz. Pick'Em Challenge üzerinden her seçeceğiniz doğru tahmin sonucu profilinizde bu rozet (başlangıçta Bronz) sırasıyla Gümüş, Altın, Pırlanta şeklinde yükselecektir.

Erişim Bileti : 54.5TL ile oyun içinden alınabilir.

Ancak bu sene ekstra olarak yeni olarak getirdikleri 3 adet token veren erişim biletiyle birlikte 97,95 TL'den satışa çıkarıldı. (bu tokenlerle Hatıra Paketi düşürülebilir)

Yani düzenleyecek olursak;

Turnuvayı izlemek ve Hatıra Paketi düşürmek için gereken Erişim Bileti: 54.5TL
Erişim Bileti + 3 Adet Token: 97.95 TL
Yalnızca token almak yada ekstra token almak isterseniz adet başına ödemeniz gereken tutar: 16:25TL

Unutmamak da yarar var bu hatıra paketleri Mirage de olabilir (düşük fiyata satılır genelde) Cobblestone'da olabilir (genelde bin lira fiyatı)
Tamamen şans eseri ve izlenilen maçlara göre çıkıyor.

Bunun yanı sıra bu erişim biletini alan herkese desteklediği takımın grafitisi, turnuva bitene kadar ücretsiz şekilde ve sınırsız olarak tanımlanıyor.

Pick'Em Challenge için ayrı bir konu açmayı düşünüyorum daha 8 gün var seçmek için o yüzden derli toplu bilgilerle ayrı bir konusunu açmak daha iyi olacaktır. Bu sayede her birimiz aynı tercihleri yaparak Jetonumuzu Altın, Pırlanta seviyesine çıkartabiliriz

Konuyu noktasından virgülüne kadar ben hazırladım. İmla ve telaffuzda bir kusurum olduysa affola.

Detaylı Bilgi İçin: http://www.counter-strike.net/pickem/berlin2019