Bankaya gidip dolandırıldım demeniz gerekiyor ki gerçekten dolandırılsanız bile banka bu işlemi gerçekleştirmemek için bin dereden su getiriyor. Telefon ile hiç halledemezsiniz. Zor yani... Benzer bir durumu garanti ile yaşadım, pes ettirdiler... Ahrefs hesabimdan defalarca para çekmişti. Ahrefs e durumu anlattım ama nafile. Banka da dediğim gibi 1000 takla attı. Sonra ne olduysa aracı kuruluş 3 hafta sonra kendi gonderdi parayı.
Amazon gibi koskoca bir şirketin yaptığı çok gülünç bir durum, öyle bir duruma sokuyorlarki insanı ortada ne hesap var ne hizmet var ama parayı habersiz pat diye çekmişler, cevabınız için teşekkürler.

Bankayı bu duruma inandırmak güç olacaktır. En azından şeyi deneyeceğim bir daha para çekmemeleri için engel vb. bir şey. Bunların işi belli olmaz yine çekerler.
Amazona yazin iade saglarlar. Ben sunucu kullandim baya bi para cektiler dedim ucretsiz dediniz belirli saat okadar kullanmadim vb sonra iade sagladilar
Niye böyle yapıyorlar, bir arkadaşın kartındanda 2000TL çekmişler habersiz. Bu şekildemi büyüyor bunlar ordan burda para kırtıklayarak. Hayır öyle bir uyanıklar ki destek sistemine yazmak istiyorum önüme destek paketi satın al sana özel şu kadar filan diye çıkartıyor, zar zor göndermeyi başardım bakalım durum ne olacak cevabınız için teşekkürler.