Domain : Domain "
com" uzantılıdır.
Önemli Not : P.M. İsteklerine cevap verilmeyecektir. İletişim için konu sonunda iletişim numarası paylaşacağım. (
Kimse kızmasın gücenmesin lütfen, ciddi alıcı ve satıcıyı bir şekilde elemek gerekiyor.)
Site adresi : Site adresi sadece ciddi alıcı gördüğümüz kişiye verilecektir. (Vermeme hakkım saklıdır.)
Site İçin İstenilen Fiyat : 105.000 TL (36 Katı olan tavan fiyattan hesaplanmıştır.
) Not : Siteye talipli olabilir veya olmayabilirsiniz lütfen rica ediyorum bu fiyat mı olur satılmaz vs. gibi negatif yorumlar yapmayalım. Satılır veya satılmaz çok önemli değil, emeğimizin karşılığı olarak belirlediğimiz rakam detayları incelediğinizde az çok hak vereceksiniz.
Sitenin aylık getirisi : 3,5 K - 4,5 K
Sitenin açılış tarihi : 2,5 YIL
Kategori, sitenin içeriği nedir : Ciddi alıcıya Sitedeki içerik sayısı : 400 Makale
Günlük hit sayısı : 4-5 K
Ziyaretçi kaynağı : % 98 Google Organik.Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Sınırlama Yok
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
WP Site Tema :
Özel tasarım Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Adsense Dahil mi :
Adsense Dahil Değildir. Delimisin Neden Satıyorsun : Deli değilim, sitede bir problem riskte yok, E neden satıyorsun! Hayallerim var... zaman kısa....
TEKNİK BİLGİLER
- Sitede
backlink çalışması yoktur. Dolayısı ile
SPAM riski yoktur.
- Siteye gelen ziyaretçiler 3 - 5 - 10 - 20 makaleden gelmiyor. 400 Makalenin 380 tanesinden günlük hit alıyor.
- Footer link yok olmadı olmayacak.
- Tanıtım yazısı alınmadı. Hiç mi ?
HİÇ
- Paravan blog mu var,
YOK
- Site açılış hızı : 1,9 sn
- Gmetrix ve Google Pagespeed : % 100 ve % 98 dir.
- Sitede kalma oranı 1 Dk. 30 sn.
- İçeriklerde 2019 - 2018 - 2017 gibi başlıklar
KESİNLİKLE yoktur. 10 Yıl sonrada aransa ulaşılabilecek fayda sağlayan içeriklerdir.
- Sektör DİZİ, PANEL, BİLGİ, PİNTREST, VS
DEĞİLDİR.
- Yazdıklarımın hepsini görsellerle ve istatislikler ile ispat edebilirim. Sadece böyle bir bütçeyi ve yatırımı sayılı kişi yapabileceğinden hemde siteyi ve alıcıyı korumak adına çok fazla detaya girmiyorum.
Şuan aklıma gelen ve önemli bulduklarımı listeledim. Benim atladığım sormak istediğiniz sorularınız var ise cevaplayabilirim.
ZİYARETÇİ BİLGİSİ
- Bununla alakalı bir görsel paylaşacağım. Detayaları alıcı ile paylaşacağım.
BİLGİLENDİRME : Arkadaşlar sitede yaptığım tek şey
ÇOK ÇALIŞMAK ve YATIRIM oldu, illegal hiçbir şey yapmadım. Otomatik çalışan hiçbir eklenti vs. yok. Sadece emek verdim el bebek gül bebek büyüttüm. Emeğime saygı duyacağınızı düşünüyor ve Tüm R10 ailesinin Kurban Bayramını kutluyorum.
İLETİŞİM : P.M. ( Telefon isteyiniz.)