alicangunduz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardım alabilir miyim ?
Tabi mesajınıza cevap veriyorum.

aderinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle tebrik ederim. Pyhton ile yazıldı ise eminim çok hafif ve hızlıda olmuştur. Proxyler kullanmak yerine programı kullananların cihazlarından organik olarak ziyaretler yaparak çalışan bir mantığa sahip olsa nasıl olur?
Bu apayrı bir konu olurdu. İlerleyen zamanlarda belki üstünde çalışabilirim.
sakurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
localhost da nasıl çalıştırılır...
paylaşım için teşekkürler
Program sadece linux sistemlerde çalışır. Bunun için de localhost kurmanıza gerek yok. WSL dediğimiz sistemi kurabilirsiniz. https://linuxhint.com/install_ubuntu_windows_10_wsl/ Buradan yardııım alabilirsiniz.
LyNo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hitmonster.net ile kendi yazılımımla ben de hit hizmeti sağlıyorum.

Hitlerin bot olduğunun anlaşılmaması için kullandığınız birşeyler var mı, yoksa veya yetersizse büyük sıkıntıya düşürebilir yazılım.

Freeproxy listlerden alınan proxylerde ayrıca sorun.

Ellerinize sağlık yakın bir zamanda inceleyeceğim kodlarınızı.

edit: sadece random user agent kullanılmış, testinizi değer verdiğiniz sistemlerde yapmayın...
Bu sistem dahil hiç bir yazılımla hit yollama aracınının değer verdiğiniz sistemlerde işe yarayacağını düşünmüyorum. Bunun ne için kullanılacağı tamamen kullanıcnın ufkuna bağlıdır. Ben şahsen anlık 8k ziyaretçi gördüğümde kafamda bir çok şimşek çakmıştı gerisini size bırakıyorum. Yorumunuza teşekkürler.