Kitap okumayı çok istiyorum ama acayip sıkılıyorum.10,15 Saniye dayanabiliyorum,okuyorum ama adapte olamıyorum aklım hep başka yerlere gidiyor.Okudğum sayfayı adapte olmadığımdan 4,5 kere okuyabiliyorum.Nasıl çözebilirim bu sorunu? O Kadar çok kitap aldımki meraktan hepsi duruyor kenarda.
Otobüse binin. Ne olduğu önemli değil yada tramvaya.Yanınıza kitabı alın. Telefon vs almayın. Yol boyunca yapacak bir şey olmadığı için kitap okuyun. İlginizi çekerse eve gidince devam edersiniz çekmezse zaten bırakırsınız.ayrıca ilginizi çeken kitapları alın özellikle mesleki ve eksik yanlarınızı tamamlayacak kitaplar veya hobileriniz ile ilgili olsun.
Bende okumazdım ama dediğim gibi boş vaktimi değerlendirmem lazımdı.telefon kullanmak sıkıntılı ve boş geçmeyecek tek yol kitap okumaktı. Eğer yapacak hiçbir şey yoksa kitap okuyoruz ama zamanla alışkanlık oluyor.askerliği bitirip hemen memlekete gidip kitap okumak istiyorum çünkü o kadar çok güzel şeyler var ki öğrendikçe utanıp daha çok öğrenmek istiyorum. Okudukça daha çok açılıyor beynimde yer daha rahat anlıyorsun daha sakin oluyorsun. Daha mantıklı oluyorsun. Paylaştıkça dinliyorlar seni ve haz veriyor. Aynı şu an olduğu gibi. Beni dinliyorsunuz. Zamanla buna sahip olacaksınız.ben 3 Aydıner okuyorum ve faydasını öylesine çok gördüm ki. Hemen aaa uygulayayım olmuyor ama az az az az derken dağ okuyor okyanus oluyor.
Kendinizi teknolojiden ve sosyal çevreden uzak tutun kitap okurken.