Gelen 20nin üstünde mesajı görünce yanlış bir fiyat verdiğimi düşünmüyorum. Ölücülükle bir alakası yok hocam. Bizim için günlük düşündüğümüz bütçe bu. Herkes kabul etmeyebilir. Yazılımcıysanız siz de bilirsiniz 50 liraya site yapanda var 2000 3000 de. Biz bir iş için günlük asgari ücret ayarına yakın olacak bir ücret belirledik ve sunduk. 30'a yakın da işi isteyen mesaj geldi. Nasıl ben aralarından ticaret puanına yılına bakarak işi güzel birine vermeyi tercih edebiliyorsam insanlarda fiyatına bakarak alıp almamayı tercih edebilir. Bu herkesin en doğal hakkı. Sadece gereksiz up yapılmasını mantıklı görmüyorum. Benim düşüncemde konu sizle alakalı değilse girmezseniz ya da işi alacak biriyseniz ama bütçe sizin için uygun değilse Eyvallah deyip çıkarsınız. İşi isteyenlerde zaten mesaj atıyor özelden detaylandırıyoruz. 2012'den beri forumlarda iş yapıyorum her zaman böyle yaptım bir zararını da görmedim
Adet başı fiyat vermemişsiniz, adet ve bütçe vermişsiniz, bundan 97 kuruş teklif ettiğinizi ilkokul öğrencisi bir çocuk bile hesaplayabilir, kelime oyunları yapmayın burada. Ölücüsünüz, ölücüyüm deyin kabul edin, insanların emeklerine saygım ancak bu kadar deyin. Kabullenmek zor ya da kötü bir şey değil.