GiacomoVoli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konu tamamen acemilere ve kazalara dönüştü başka bişi konuşulan yok. Afedersin ama eğitimsiz asalak adam arabayı çarpar. Mal mıyım ben arabayı sürerken çarpayım. Çarpmak yetenek ister kocaman yolda arabayı.
24 yaşındayım.Eğitimi ilk seferde geçtim direksiyonunu sınavını vs. Tecrübem sıfır gibi ama bu gözler neler gördü o kadar mal adamlar araba kulanıyor iken kendimi onlarla aynı kefeye koydurmam.
Bir kere otomatik araç kiraladık istanbulda sürdüm. Bir sıkıntı olmadı istemesende kaza olur orası kader. Oraları düşünmeyin hocam konuştuğumuz şey bu değil. Ben araç kiralayabilir miyim kiralayamaz mıyım onu soruyorum
Niye kursa para verip mal gibi aracın içinde birinin yönlendirmelerini çekcem hocam salak mıyım ben sürmüşüm eğitmii almışım herşeyi geçip ehliyeti almışım daha niye kursa gideyim. Tecrübeyi eğitim ala ala birilerinin yönlendirmeleri ile mi kazanacağız. Cesaretsiz kimse hiçbirşey başaramaz hocam. Gidip arabayla makas atmıcaz insan gibi sürcez. 3 yorumun 2 si arabayı çarparsın kaza yaparsın can gider mal gider.Tam tipik türk kafayı tamamen kötüleme tamamen olumsuzluk.
Hocam kusura bakmayın ama ağır saçmalamıșsınız yıllardır araba kullanıyorum ve 600 - 700 bin km yapmışımdır ve yeri geliyor bende çok saçma şekillerde kaza yaptım ben gerizekalı mı oluyorum yani siz bu kafa ile Allah göstermesin ama yüksek oranda kaza yaparsınız zaten unutmayın ki herşeyi bildiğini sanan aslında hiçbir şey bilmeyenlerdir.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi