DesDeRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba dostlar.

Son zamanlarda shadow ban,domain ban, hesap kapanma olaylarına karşı gerçekten sıkıldım; tam bırakacakken farklı bir pencereden bakarak tam donanımlı bir şekilde yola baştan koyuldum. Hedef günde 1-2k arası. Spam yapacağım evet ama kopya içeriklerle değil. Tamamen özgünleştirilmiş özel bir kaç yazılım yardımıyla fotoğrafın gerçek sahibi benmiş gibi göstereceğim pintereste. Evet uğraşacağım kendileriyle. Hintlilermiş de vietnamlılarmış da. Hepsi fıs. Onlar daha TÜRK'ün inadını ve inancını görmemiş.. Biz bitti demeden bitmez !

Kendi kodladığım bir kaç yazılımı da sisteme dahil edip bugünden itibaren çalışır duruma getirdim. Eğer inandığım gibi yöntem tutarsa burada ücretsiz olarak paylaşacağım. Bu arada yaptığım her işlemi yazmaya çalışacağım.

Kimse umudunu yitirmesin pastada halen büyük dilimler duruyor Tesadüfen bulduğum yöntemlerde var. Burada paylaşılan yöntemlerde var sağolsun arkadaşlar ücretsiz paylaştılar. Bende üzerime düşeni elbette yapacağım. Herkes kazansın. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Biraz boş konu oldu ama bunu buraya yazmamın sebebi bir çok arkadaşımız son ban olayından sonra benim gibi pes etme yollarında. Kesinlikle durmamaları için burada içimdekileri paylaşmak istedim.

Herkesin bayramını kutlarım
Başarılar Dilerim...