Facebook ads kullandım bir projede. hatta mail gelmiş temmuz ayında 50 cent kazanmışım diye. Gerçek bir projede geçeceğim ona etkisini görünce hatta para çekince detaylı bilgi veririm buradan.
Dediğim gibi illa bir açığı bulunur. 2018 sonuna doğru bir reklam açığı bulmuştum admob da, 5 ay boyunca 25 kişi sayemde ekmek yemişti. İlla bulunur bir çözümü.

PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Release içinde bir şeyler düşünmüşlerdir, google play de imzalanmış uygulama ile imzasız veya rastgele uygulama arasında fark var, düşünülmüştür bu.
Her biri için ayrı ayrı alınmaz tabi ama zaten google multi hesabın olmasın diyor burası yine bizim yanlışımız 15 hesabın olduğunu fark etse banlar

Klasörü okumuyor hocam, ama sub domaini okuyor
xxx.com/hesap1/ads.txt değilde hesap1.xxx.com/ads.txt olacak, IAB bunun hakkında makale yayınlamış orada okudum. Bir çok şey düşünülmüştür bu konu hakkında.

Keşke geçse hocam, en azından bir rekabet ortamı oluşur ve bu bize yarar, bu arada facebook ads kullandın mı? Reklam veren tarafını demiyorum, yayıncı tarafını diyorum. Yayıncı tarafını kullandıysan özelden konuşalım biraz, mediation yapabilirim belki bunun için sorularım var