GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
250 için demiyorum ama 16 - 20 neden tecrübesiz? Senin okadar güven sağladığın insan yoksa karşındakine tecrübesiz demen yanlış bence hocam. Benim çok çok samimi dostlarım arkadaşlarım var işmi düştüğünde yapacağım ve benim düşünce yapacakları. Bu tamamen kişiden kaynaklıdır, kendinizi sevdirirseniz dürüst biriyseniz çevrenizde ona göredir. Ben gece 20 tane dostumu başım sıkıştı diye arasam eşinin üzerinden kalkıp gelecek insanlardır, okadar diyebilirim. Bu örnek verdiğim şey ve tamamen kişiyle alakalıdır, yolun Edirneye düşerse birgün beklerim hocam bi yürüyüş yapalım seninle ozaman neler demek istedim anlarsın
Hocam benim için tarif edilen kişi canımı dahi emanet edebileceğim derecede kişilerdir. Emin ol canını 20 kişiye emanet edersen emanet edecek canın kalmaz. Benim 2 kişi var bu şekilde. Üzerindeki evi dahi benim üzerime yapabilecek aynı şekilde evimi üzerlerine yapabileceğim. Yoksa yok beğeni istedim tıkladım rica ettim bana yemek yaptı değil olay. Evet iddia ediyorum canını dahi emanet edebileceğin 20 kişi var diyorsan çevrende hayat tecrübe yoktur.