S3 linki konusunda PM gönderdim 1000 tl istedin. Şimdi bu forumdan yararlanıp hiç birbirşey paylaşmamak olmaz. Eğer ücretsiz yöntemi paylaşıcaksan yardımcı olsunlar...
Size özel değildi fiyat hocam yakında satış konusunu açıcam yine 1000₺ üzerinden satışa sunucam. Eğer konularımı araştırırsanız bu forum için ne kadar ücretsiz bilgi paylaştığımı görebilirsiniz. Hayırlı bayramlar
Edit: Ayrıca aradığınız şey bir yöntem değildir amazon işi otomatik yapılması gereken ve kodlama gerektiren bir iş. Basit bir yöntem olsa zaten kimseden 1k para istemem burayı iyi anlamak gerekir.
Hocam daha once olmuştu ancak 3 aya yakın bir süreçte bende düşen api yok.
Ben birkaç hesapta test ettim kendi özel sistemimde hiçbir sorun olmazken sap eklentisinin verdiği callback linkini eklediğimde api onaya gönderilmesini istiyor. Bu durumu farkettiğim için yeni bir sistem gerekli olabilir diye düşündüm açıkcası.
SAP ile kaç farklı yöntemle site kurulursa kurulsun domain ban yemesi kaçınılmaz oluyor. Kullanıpta ban yemeyen var mı? Site doğrulamayınca dahi banlıyor sonuçta API onayını vererek siteni bağlıyorsun.
API ile pinlemelerde domain ban pek yaşanmaz. Ancak buradaki olay farklı hocam bu eklenti yüzünden pinterest developer hesabında açılan APIler onaya düşüyor en azından ben böyle düşünüyorum.