Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti 3-4 yaşlarında halamlara gitmiştim annemle halam oturma odasında otururken salona oynamaya gittim ilk önce tül ve perdenin hareket ettiğini gördüm pencereler kapalıydı sonra perdenin önündeki tekli çekyat koltuk açılıp kapandı. Koşarak içeri kaçtım anladılar bir gariplik olduğunu ifadelerimden ama birşey söylemedim kimseye. Aradan yıllar geçti halam bizim apartmana taşındı bu kez salondaki o koltuk takımını oturma odasına koymuştu benim yaşadığım o eski olay aklımdan çıktığı için hiç aklıma gelmiyor tabii. Bir gün otururken o koltuğa bakarak gözüm daldı koltuk açılıp kapandı gibi oldu hemen aklıma çocukluğumdaki olay geldi halama sordum bu koltuklar eski evde salonda duranlar mı diye, evet dedi. Kimseye soylemedim ama o günden sonra halamlara gittiğimde o koltuğun oldugu taraftan gözlerimi hep kaçırırım biri üstünde oturuyorsa yere bakarak konuşurum istemsizce.
Sizinki hakkaten korkunç bir olaymış hocam. koskoca koltuk açılıp kapanıyorsa illaki vardır bir sıkıntı.